Saturday, July 10, 2021

Dagen efter-lördag

Lite småspontant besök på puben igår. Några bärs och lite gött tjöt. En föredömligt lågmäld trubadur. Trivsamt. Najs att inte behöva gå hem sådär tidigt. Sedan blev vi iofs sittande här och tog en punsch på nattkröken ändå, men det får vi skriva in på dekadenskontot. Hade ju dock varit betydligt piggare idag utan den där sista nattpunschen och kvällens sista timmar hade varit betydligt mindre dimmiga, men vad sjutton, det var ju kul just då i alla fall.

Idag klev jag således upp sent och har inte fått särskilt många knop gjorda. Har varit rätt slö och mest tagit det lugnt. Men kom mig i alla fall för att ta mig ut på en promenad när eftermiddagens första åskväder dragit vidare och det ännu inte på nytt börjat mullra avlägset. För åskat har det gjort lite av och till, men utöver det första i eftermiddags när regnet öste ner har det hållit sig till avlägsna muller. Det sista framåt halv nio-draget.

Har läst ett par Borgesnoveller. Tittat på en film. Bläddrat igenom tidning. Ätit en egentligen lite för stor portion spaghetti (man blir ju så himla hungrig dagen efter). Druckit ett glas cola (mest för att jag var lite allmänt osugen på vin just idag). Stundtals svettats. Imorgon är det söndag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home