Friday, October 01, 2021

Gött!

Troja - Bofors 1-4 (0-0, 0-1, 1-3)

Härligt med ännu en seger. Tre raka i inledningen får man kalla en kanonstart. Sedan ska man kanske inte dra alltför stora växlar på det med tanke på att de tre lag vi slagit också är det tre lag som inta tagit en enda poäng såhär långt, men det är ju fortfarande tre segrar och nio poäng som kommer vara goa att ha när tabellen summeras framåt vårkanten. Positivt att defensiven verkar stark. Bara tre insläppta på de tre första matcherna är ruggigt starkt. Det snittet skulle man ju inte ha något emot att hålla över hela säsongen...

På tal om något helt annat hann jag testa att göra en kanalsökning i eftermiddags, och det funkade! Så nu har jag tv efter ordning igen. Gott så.

Smålustig episod på jobbet när jag skulle göra en telefonintervju men bara hamnade på telefonsvararen som upplyste om att personen i fråga var på sammanträde. När jag väl kom fram visade det sig att det måste ha blivit något fel, för hon hade suttit och väntat på att jag skulle ringa och trott att jag hade glömt bort det. Typiskt. Men men, det var bara att boka in en ny tid.

BIK vann. TV:n fungerar. Jag har druckit ett glas vin. Bra kväll!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home