Tuesday, November 02, 2021

Skriver på

Har varit jobb större delen av dagen. Till och med under den dagliga promenaden då jag passade på att ta ett jobbsamtal. Kvällen har dock varit fri, så då passade jag på att se en film. En ganska rolig italiensk film närmare bestämt. Dock inte överförtjust i slutet.

Imorgon ser ut att bli lite av en mellandag jobbmässigt. Har någon text att skriva färdigt och några samtal att ringa, men inget större projekt som det ser ut just nu. Gott så antar jag, även om det såklart är bra att få så mycket som möjligt gjort så tidigt som möjligt för att undvika alldeles för mycket stress på slutet. Men förhoppningsvis hinner jag hur som helst tvätta håret.

Ser fram emot när det blir lite lugnare med jobb så jag får tid att på allvar återvända till mitt hobbyskrivprojekt. Det är skrivet från början till slut, men det betyder ju inte att det är färdigt. Tror spontant att det kan bli helt okej, men det behöver givetvis gås igenom för att rätt till misstag och skriva om passager som inte riktigt fungerar.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home