Tuesday, December 14, 2021

Fått saker gjorda

Hade tvättstugan idag. Uppe hemskt tidigt alltså. Då tyckte jag att det, som jag nämnde igår, kunde passa bra att dra igång ett långkok på morgonen. Både tvätten och långkoket gick finfint. Man skulle kunna säga att det senare blev en boeuf bourguignon-inspirerad variant av pulled beef. Smakade mycket bra.

Passade också på att göra vad som antagligen blev årets sista besök på bokhandeln. Kom därifrån med en liten laddning så att säga. Är tre böcker ifrån att nå målet på 50 lästa böcker under året. Snart två, för jag har bara något femtiotal sidor kvar i den jag läser just nu. Känns som jag borde klara det va? Kvalitet går givetvis före kvantitet, men är jag så nära 50 vore det ju najs att nå det. Vore i så fall första gången sedan 2018 (då läste jag 58 böcker, så många kommer jag inte komma upp i i år).

Som en följd av tvätten fick jag ett ryck och rensade ut trasiga strumpor ur strumplådan. Blev en rätt rejäl hög, betydligt större än jag trodde. Så det var nog tur att jag passade på att köpa en bunt nya igår. De nya paren inräknat blev det ändå 30 par mindre i lådan, så nu är det lite mindre trångt just där. Det är ju bra antar jag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home