Friday, December 10, 2021

Så jävla gött!

Bofors - Kristianstad 4-2 (2-0, 0-2, 2-0)

Bra och rolig match på det hela taget. Blev väl på sätt och vis onödigt jämnt med tanke på att det kändes närmre 4-0 än 2-1 när Kristianstad petade in reduceringen. Typiskt dretmål där en BIK-back sköt av klubban i anfallszon, spelet vände, backen inte hann få en ny klubba och det ledde till allmän röra i försvaret. Sedan tog väl KIK över lite under resten av mittperioden, men efter att BIK fått in 3-2 i tredje kändes det hyfsat lugnt och när sedan fyran kom spelade de grymt bra försvarsspel de minuter som återstod. Fanns bud på mer ska säga, i både första perioden och inledningen av andra hade BIK några riktiga kanonchanser där vi inte riktigt hade marginalerna med oss. Även i tredje skapade man en del chanser som mycket väl hade kunnat resultera i mål.

Sett över hela matchen gjorde BIK en klart godkänd insats och var det bättre laget. PP verkar dock behöva slipas lite på. Extra roligt att vinna såklart när det visade sig att Kristianstad var riktigt, riktigt dåliga förlorare och började fitta sig efter slutsignalen.

Får hoppas att BIK fortsätter på den inslagna vägen. Hade vi spelat som ikväll mot Västervik i onsdags hade de inte haft en suck.

Sedan gick jag hem och tittade på På spåret. Det gick också bra. 48 poäng. Bra kväll!

PS. Skulle ha klippt mig idag, men lyckades glömma bort det alldeles tills jag slängde ett öga på kalendern och såg att det var en timme tidigare jag hade tid. Fruktansvärt pinsamt. Förstår inte hur jag kunde glömma det så totalt. Fick ringa frisören och be om ursäkt, för så himla dåligt av mig att missa det. Brukar ju aldrig glömma sådant annars, men nu när det stod julklippning på schemat naturligtvis. Nåväl, får väl stå mitt kast och vara lite långhårigare i jul helt enkelt. Gör jag en sådan tabbe får jag faktiskt leva med det istället för att desperat jaga efter en ny klipptid såhär i absolut sista stund.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home