Monday, December 13, 2021

Fotbeklädnad

Åkte med farsan när han hade ett ärende till Örebro idag. Tänkte att jag kunde kolla där om jag hittade några schyssta vinterskor efter att ha gått bet här i stan. Det gjorde jag. Förvånansvärt billigt blev det också. Typ halva priset mot vad jag hade förväntat mig. Sådana fynd känns ju alltid bra att göra. Passade också på att smita in på HM som låg strax intill och köpta på mig lite strumpor. Upptäckte häromdagen att jag hade väldigt många par det gått hål på. Så nu är jag välförsedd på fotbeklädnadsfronten ett tag framöver.

Sedan fick jag ett ryck på eftermiddagen och kvällen och plockade fram det återstående julpyntet. Tog fram stjärngossestruten till dalahästen, och då tyckte jag det var lika bra att ta fram resten också. Påjulat och klart alltså. Fick allt bli en liten Lusse lelle efteråt för att ta in känslan och fira Lucia.

Imorgon tänkte jag bland mycket annat köra ett långkok. Lite improviserat sådär av vad jag har hemma. Får hoppas att det blir gott. Fast det brukar det ju bli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home