Saturday, January 01, 2022

Bra start på året

Så var det nytt år då. Än så länge känns det påfallande likt det vi just lämnade. Firandet igår var ingen våldsam historia. Jag och en polare åt middag. Sedan drack vi några glas, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt till in på småtimmarna. Gjorde rullader till varmrätt, pilgrimsmusslor till förrät, en snabbvariant av chokladmousse till dessert. Det blev smarrigt. För att vara första gången jag lagar det tycker jag att jag lyckades oförskämt bra med pilgrimsmusslorna.

Idag har det väl kanske inte varit prima liv, men för att vara nyårsdag har det varit riktigt bra. Inte ett smack bakis, men eftersom det blev rätt sent har jag ändå känt mig trött och småseg av och till under dagen. Tog den numer snudd på obligatoriska nyårsdagslångpromenaden med nyårsskivan i öronen. Det var en skön tur. Blev klyschigt nog en pizza till middag. Tyckte utbudet av eftermiddagsfilmer var rätt dåligt för att vara nyårsdag, men lyckade hitta en alldeles lagom dum och halvdålig film på HBO istället.

Hade fett mycket disk att ta tag i från igår. Så mycket att jag ringde morsan och farsan för att fråga om jag fick låna lite plats i deras diskmaskin. Då fick jag i alla fall lite mindre att diska själv.

Eftersom det är lördag ska jag nog ta mig tusan kosta på mig att dricka en julmust till. Eller i alla fall ett glas vatten, för jag är törstig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home