Sunday, May 15, 2022

Inte helt överens om resultatet

Hade en polare över för att kolla på Eurovision igår. Sedan blev vi sittande och hinkade vin och tjötade rätt länge efter tävlingen, så gick inte och la mig förrän en bra bit efter dyra imorse. Men det var kul. Med tanke på mängden vin och hur sent det blev har jag dock mått helt okej idag. Lite tröttare än vanligt bara.

Så Eurovision då? Förståeligt resultat, men personligen tycker jag det är rätt töligt att sådan som egentligen ligger utanför tävlingen avgör. Kan förstå att folk röstat på Ukraina och varför de gjort det, men samtidigt var det en rätt dålig låt. Tycker annars att Sverige hade den ganska klart bästa låten. Att Moldavien fick näst flest poäng av tittarna är bara rubbat. Storbritannien var helt okej, men definitivt inte så bra som jurygrupperna verkade tycka. Kändes lite som att de som satt i jurygrupperna var så överraskade av att UK inte var klappkassa i år att de delade ut höga poäng i ren chock. Programledarnas manus (och ofta även leverans) lämnade en del i övrigt att önska. Cornelia var grym. Synd bara att vi skickade vårt bästa bidrag på många år just i år när det i princip var bestämt på förhand vilka som skulle vinna. Twittrandet gick alldeles utmärkt. Fick till en del formuleringar med riktigt bra svikt, och ett par av dem blev några av mina mest likeade tweets någonsin. Var helt enkelt i form.

Idag har jag som sagt varit lite trött. Knallade ner till föräldrarna på eftermiddan för att gratulera morsan på födelsedagen, och det är väl ungefär vad jag gjort idag. Är verkligen inte jättepigg nu, men förhoppningsvis har jag mer energi imorgon för då är det första dagen på en eventuellt rätt körig jobbvecka. Deadline på fredag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home