Thursday, August 04, 2022

Kornblixtafton

Kom några åskmuller tidig kväll. De började komma rätt tätt, så jag satte lurarna i öronen och tömde en av receptpärmarna för att tänka på något annat. Drog dock förbi ganska fort. Därefter har det synts några kornblixtar under kvällen, blixtar utan muller för den som till äventyrs inte är bekant med med begreppet. Avlägsna, men synliga i mörkret. En av dem fick dock lamporna i hela kvarteret att blinka till, så den måste nästan ha slagit ner någonstans där det påverkade elnätet. Eller så var den bara ovanligt kraftig, vad vet jag.

Annars som förutsett ungefär som igår. Läsning, en film, pärmrensning. Unnade mig en radler. Tog en promenad till systembolaget för att fylla på med lite bärs inför sista semesterhelgen. Imorgon tänkte jag försöka komma mig för att rensa avloppet i handfatet. Är rätt irriterande när det inte rinner ordentligt där. Dock en uppgift man drar sig lite för, det är ju liksom lite äckligt och kladdigt och sådär. Men är man vuxen är det väl en sån där grej man måste göra även om det bär emot.

Här omkring har vi, peppar peppar, ändå klarat oss ganska bra från åska hittills den här sommaren. Får gärna fortsätta så.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home