Tuesday, February 07, 2023

Spontanshopping

Jobbat mest. Ute på uppdrag om en nyhet på förmiddan. Skrev texten. Gjorde lite lätt research för en annan grej. Blev färdigjobbad och beställde ett par t-shirts av ett favoritband. Spontanköp efter att ha sett en av bandmedlemmarna (som för övrigt också råkar vara en av mina favoritskribenter) göra reklam för tröjorna på twitter. Man måste ju ha något fint att klä sig i till våren.

I morgon är det inga inbokade uppdrag utan då blir det en telefonsession för att boka in grejer, skrivande av webbresearchade texter, rewrites och annat man inte behöver åka ut och göra reportage om. Lär nog finnas att göra. Det gör ju oftast det.

Kollat på ett par filmer under kvällen. Har sett rätt mycket film under den dryga månad året pågått. Har inte räknat, men fortsätter det i den här takten skulle jag tro att det klockar in på en hyfsad bit över 200 filmer innan året är över. Men vi får se, skulle kunna tänka mig att det kommer bli lite mindre filmtittande under perioder. Precis som att man i vissa perioder läser lite mer, i andra lite mindre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home