Tuesday, March 14, 2023

Kan bli spännande

Djurgården i kvartsfinalen alltså. Lite överraskande ändå, trodde att det skulle bli Mora. Men det känns spännande, som att det kan bli en intressant matchserie. Djurgården kommer gälla som rätt stora favoriter hos de flesta experter, all press kommer ligger på dem. Det tror jag kan passa oss rätt bra. Vi har ju faktiskt slagit dem ett par gånger den här säsongen, både hemma och borta. Klar potential för publikfester i Nobelhallen också, framförallt match fyra nästa fredag. Förutsatt att vi tagit i alla fall en av de tre första kan det nog bli riktigt hålligång på läktarna den matchen. Ska bli kul.

Denna dag har jag annars mest jobbat (i dag igen). Unnade mig att dricka en öl på kvällen. Blir även fokus på jobb onsdag-torsdag, antagligen lite småjobb kvar på fredag. Sedan ska nästa nummer vara färdigt, och då blir lugnt några dagar.

Fortfarande nöjd med nya glasögonen. De sista dagarna har de dock börjat glida lite på näsan så jag får skjuta upp dem stup i kvarten. Tror att det är att materialet i delen som ligger över näsan är lite för blankt och glatt nu när de fortfarande är nya. Det skulle behövas lite mer friktion där helt enkelt. Får se om det blir bättre, annars är det ju inte värre än att titta in hos optikern och se om de kan justera bågarna lite grann. Om man kommer sig för.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home