Thursday, March 09, 2023

Nya briller på plats

Hämtade ut nya glasögonen i dag. Får säga att jag är väldigt nöjd. Tror inte det skiljer just något i styrka på dem jämfört med mina gamla, men med tanke på att jag hade haft dem rätt länge och att de var rätt slitna blir det ju skillnad ändå. Sedan tar det ju såklart ett tag att vänja sig vid hur de nya sitter och att se sig i spegeln och så, men de känns bra. Efter att ha haft de förra som hunnit bli lite matta och slitna känns de nya bågarna nästan häpnadsväckande svarta och blanka.

Den riktigt stora skillnaden kommer nog dock när det är dags att börja använda solglasögonen. Där gick jag från wayfarer till clubmaster, så där blir det ju klar skillnad på hur de sitter. Kan nog ta ett tag att vänja sig vid. Men det lär nog inte bli några större problem.

Utöver glasögonuthämtning har dagen precis som övriga veckan mestadels bjudit på jobb. Både skrivande, intervjuande och bokande av saker till nästa vecka. Så det har varit fullt upp i dag också. Lär bli det även i morgon, då har jag minst en text att skriva och minst ett samtal att ringa. Så lär det säkert behöva skickas några mejl också. Det brukar det ju göra.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home