Saturday, March 11, 2023

Rätt resultat

Ska vi avhandla mello först så tycker jag nog att rätt låt vann. Kan ha någon synpunkt på låten (slutar den inte väldigt abrupt?), men överlag kändes det som minst en nivå upp jämfört med de andra. Utan att ha hört några andra bidrag tror jag den kan ha en rätt hygglig chans i esc. Annars var det väl en helt okej show, även om jag tycker Rönndahl slarvats bort lite de sista 2-3 veckorna. Känns nästan som att det är någon producent som blivit nervös och lagt lite onödigt mycket band på honom. Att det bortsett från vinnarlåten och Uje varit ett rätt blekt år musikaliskt märks väl annars geno matt det var i alla fall tre av finalisterna jag överhuvudtaget inte kom ihåg hade gått till final, i något fall inte kom ihåg alls. Men så länge man har en tillräckligt bra vinnare spelar ju faktiskt inte de andra elva finalbidragen eller de som försvunnit längs vägen någon roll alls. Tycker dock att Uje mer än väl hade platsat i finalfältet.

Som vanligt drack jag givetvis en lite för stor gröna hissen medan jag tittade på finalen (eller ja, en blå eftersom det var den enda curacao jag hade hemma). Blev faktiskt två. Upplever dock att jag blev betydligt mindre påverkad än jag brukar. Kanske har ätit mer rejält under dagen, vad vet jag. Jag känner ju att jag druckit, men känner mig liksom inte full.

I övrigt har inte dagen bjudit på några större överraskningar. Skönt promenadväder, förberedde lite jobb inför kommande vecka, tvättat håret. Fick hudkrämen jag beställde tidigare veckan, så nu kan jag smörja mina kliande handleder. Det är inte så illa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home