Thursday, September 21, 2023

Eventuellt viral

Häromdagen när jag var på väg ner till stan kom det ikapp en ganska ung kille på elsparkcykel. Han sade något, på engelska, om att han gillade min kavaj och fortsatte sedan ställa frågor om vad jag jobbar med och så vidare. När han fick höra att jag jobbar som journalist ville han ta en bild, började prata om att han höll på med youtube och drog plötsligt upp sin telefon och började spela in en video. Jag kunde såklart inget annat göra än att vinka och säga hej när han riktade kameran mot mig för att visa vem han pratad med. Han var trevlig, men det kändes lite skum. Man undrar ju lite vad man syntes i för sammanhang där.

Gjorde klart det sista jobbet för det här numret idag. Eller det mesta av det sista är väl bäst att säga, annars dyker det säkert upp något mer eller mindre oväntat imorgon. Det känns gött att vara färdig. Och nu är det bara tre tidningar kvar före julledigheten.

Seriepremiär för BIK imorgon. På hemmaplan för ovanlighetens skull, känns som de väldigt ofta börjat borta de senaste åren. Det ska bli kul. Träningsmatcher i all ära, men det är ju när det är tävling som den riktiga nerven och känslan infinner sig. Alltid spännande att se hur laget och spelet står sig när det blir allvar.

Fick nytt beräknat leveransdatum på nya telefonen idag. Istället för början av november ser det ut att bli någon vecka in på oktober. Laddaren som jag köpte ihop med telefonen fick de dock feeling och skickade direkt för att den fanns i lager, så den kom idag. Det är väl i och för sig bra med snabba leveranser, men det är ju inte direkt som att jag har något större behov av laddaren innan jag får telefonen. Det blir ju bara en extra transport. Där hade de gott kunnat avvakta och skicka båda samtidigt.

Fick bli en film under kvällen. Det är ju inte helt ovanligt att det blir det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home