Friday, November 03, 2023

Göttigöttgött!

Mora - Bofors 2-4 (2-0, 0-2, 0-2)

Fy satan så gött. Trodde det var kört när jag såg att det var tvåmålsunderläge efter första, så kollade faktiskt inte resultatet igen förrän efter att På spåret var slut. Så då fick man en himla glad överraskning att vi hade lyckats vända. Starkt, särskilt med tanke på tappet i onsdags. Grymt att vi verkar ha fått riktigt bra utdelning i pp också. Det får vi ju hoppas inte var en engångsföreteelse.

Även om vi fortfarande ligger i botten får man säga att vi ändå börjat plocka helt okej med poäng nu. Hade vi haft samma poängsnitt som vi haft sedan vi bröt den inledande poängtorkan även under de matcherna hade vi varit trea eller fyra i serien vid det här laget. Så det är ju synd att det började som det gjorde. Det visar ju också hur svårt det är att ta igen om man halkar efter i början. Men, ser man det positivt tyder det ju på att vi förhoppningsvis inte kommer ligga kvar där vi ligger nu när serien summeras framåt vårkanten.

Trodde faktiskt inte på tre poäng före den här matchen, så det var väldigt skönt med en seger. Och med en stark vändning. Sånt är nyttigt för självförtroendet.

Även På spåret-premiären gick bra. 45 poäng. Tog båda de två första resorna på tio poäng. Slog båda lagen. Får man vara nöjd med.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home