Sunday, October 29, 2023

Tröttsöndag

Så födelsedagsfest igår alltså. Det var kul och trevligt. Dracks groggar och var allmänt gemytligt. Känns som att det blev något mildare än det kunnat bli andra gånger när det spelats groggolotto, men visst belv det lite dimmigt på slutet och det är såklart svårt att veta vad man inte minns. I dag har jag mått förhållandevis okej för att vara dagen efter groggolotto, men att säga att man mått bra vore en överdrift. Har känt av bakissymptom, men framförallt känt mig trött och seg så in i norden. Klev upp vid ettiden, åt frukost och var sedan tvungen att lägga mig på soffan en stund. Tror att jag eventuellt kan ha nickat till en stund där, men blev i vilket fall kvar i soffhörnet till strax efter fyra. Sedan tog jag mig ut på en promenad och piggnade väl till lite grann av att få en nypa frisk luft, men känner mig väl fortfarande rätt slö. Får nog bli en förhållandevis tidig kväll för mig i kväll. Det är ju nackdelen med att ha partaj på lördagar att man bara får en vilodag efteråt. Kalas man en fredag har man ju både lördag och söndag att ta igen sig på.

Smördegssnurrorna jag gjorde som tilltugg igår blev grymt goda. Snabbt och enkelt att göra dem också, så det ska jag nog göra fler gånger. Funderar dock på om groggolottot kanske ska få vila ett par år. Det är roligt och uppskattat, men just därför. Det får ju inte bli förutsägbart, och det är ju också kul att inte upprepa samma "trick" utan att komma på något nytt. Har ju ändå gjort det tre år i rad nu liksom.

Förstår för övrigt inte hur folk kan ha så svårt för eau de vie. Det som är så gott som groggbas. En klassisk grosshandlare med eau de vie och sockerdricka bör ju exempelvis falla de flesta på läppen.

Blev en del godis kvar från igår. Så det får jag väl trycka i mig under veckan. Får väl bli ett litet unnande/frosseri som något slags utdragen final på födelsedagsfirandet. Har ju en del groggvirke att göra över med också. Spelar man någon mer gång kanske det vore idé att satsa på mindre förpackningar så att sådant som inte går åt är oöppnat.

Förhoppningsvis är jag i alla fall lite piggare imorgon. Utöver att man kommer behöva rikta fokus mot jobbet har jag även skjutit upp disk och undanplockning till då. Är inte så himla mycket (att använda plastmuggar vid sådana här tillfällen är guld), men kände inte riktigt att jag hade energi och lust till det i dag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home