Tuesday, October 31, 2023

Vinterväder

Så kom vintervädret. Har snöat större delen av dagen. Tycker om snö och vinterväder, men när man mer eller mindre vet att det kommer slaska bort inom någon dag känns det lite bortkastat. Men det är vad det är.

På det stora hela annars en ganska lugn dag. Har varit betydligt piggare än igår, så passade på att städa undan det sista efter festligheterna i lördags. Skaffade ett nytt mopphuvud så jag kunde torka av golvet. Det blir ju så när man har fest att man torkar golvet inför festen, och sedan får man torka det igen efteråt för att det spillts på det. Men det är ju ingen större ansträngning. Lyckades hur som helst så klart inte hitta ett mopphuvud som passade till skaftet jag har. Men med hjälp av lite aluminiumfolie och några varv eltejp fick jag det att sitta fast. Så det löste sig ju.

Tror för övrigt det var bra att spara mycket av röjningen till idag. Gick betydligt smidigare än vad det antagligen hade gjort igår. Dagen efter-seghet gör ju det mesta betydligt jobbigare liksom.

Imorgon får jag nog slå en signal till chefen och kolla om det är något planeringsmöte för nästa nummer på gång. Vore ju bra att kunna komma igång. Vill ju som bekant helst försöka undvika att det blir stressigare än nödvändigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home