Sunday, November 12, 2023

Målrakan närmar sig

Relativt lugn och vanlig söndag på det stora hela. Firade farsan på fars dag lite lätt med ett par skraplotter och lite fika. Hämtmat blev det också eftersom han var borta på ett ärende på eftermiddagen och inte hade tid att laga mat. En god burgare för min del.

Med start imorgon går vi in på upploppet med kommande numret av tidningen. På fredag ska allt vara lämnat och klart. Så det blir ett jäkla race här på slutet. Har ett par intervjuer inbokade i veckan, en till som ska bokas in och så några telefonare att göra och någon webbaserad text att skriva. Så särskilt många lugna stunder lär det knappast bli. Men det är som det är. Man får bita ihop och köra på, det är inget annat att göra. Förhoppningsvis går åtminstone några av grejerna ganska fort.

På något vis ska jag även hinna läsa färdigt vår minibokcirkelsbok under veckan också. Visserligen inte mer än max en timmes läsning kvar, men eftersom den ska diskuteras vill man ju hinna fundera lite också, kanske läsa om valda stycken. Det får väl ordna sig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home