Monday, November 06, 2023

Åkte västerut, och tillbaka igen

Jobbdag. Fick åka till Ölme. Själva resan var väl inte så värst spännande, den vägen har man ju åkt några gånger förut, men kan nog bli en bra artikel skulle jag tro. Även passat på att ringa några samtal. Lunchpromenad ner på stan.

Imorgon blir det bagarväckning för att gå på ett möte. Det är egentligen inget möte som borde ligga på mig då det rör det kommersiella och det affärsmässiga - som journalist med i huvudsak redaktionella arbetsuppgifter är det naturligtvis inte optimalt att jag representerar tidningen i businessammanhang - men nu var alla andra sjuka och någon från oss behöver vara där så då får man ställa upp och rycka in. Så kan det vara när man är en väldigt liten organisation. Bara det inte blir en vana. Känner väl också mest att jag är jäkligt osugen att kliva upp så där hemskt tidigt. Nu blev jag ju tvungen att nästan helt ändra kvällsplanerna så jag kan gå och lägga mig tillräckligt tidigt för att orka upp.

När jag ändå var på stan tog jag vägen förbi kyrkogården och kollade om ljuset på mormors grav fortfarande lös. Det gjorde det såklart inte. Verkade rentav ha slocknat ganska snart efter att det tändes. Men lyckades få fart på det igen,  så förhoppningsvis brinner det nu tills det är slut.

En hyfsad bit före klockan sju kommer klockan ringa. Usch.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home