Thursday, December 21, 2023

Godis klart

Gjorde julgodis idag. Det blev gott, men kanske inte så snyggt. Fast det är ju smaken som räknas så räknar det som lyckat. Gick faktiskt smidigare än det brukar, kanske för att jag testade ett annat sätt att doppa godiset i chokladen den här gången. Slog även in en julklapp och råkade göra ett lite större paket än jag kanske hade tänkt mig. Men det var den enda kartongen jag hittade som passade, så vad ska man göra? Gick hur som helst åt en hel tiometersrulle med presentsnöre, och ändå ser det inte ut att vara jättemycket krusiduller. Så ja, ganska stort paket. Återstår att se om det går in under granen.

Men med det är alla förberedelser inför jul klara. Det känns gött. Då kan man segla lite lugnt här de sista dagarna. Ägna sig helt åt att noja över att bli sjuk lagom till jul.

För övrigt tycker jag det är lite skevt tänkt av Aftonbladet att ge ut en "extra maffig helgtidning" på julafton för att det inte kommer någon tidning på juldagen. Är det någon dag man inte har tid att läsa en extra tjock tidning är det ju på julafton. Bättre i så fall att de hade skippat utgivning på julafton och gett ut den på juldagen. Alternativt hoppa både julafton och juldagen och ge ut en tjockare tidning den tjugotredje.

Hur som helst, inte många dagar kvar till jul nu. Jag tycker om jul. Det ska bli trevligt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home