Tuesday, February 27, 2024

Ett par Stockholmsdagar

Har varit frånvarande här ett tag då jag varit i Stockholm ett par dagar. Blev medbjuden på Skidskyttekampen på stadion av föräldrarna och det passade rätt hyfsat i tid så då åkte jag med för att gå på det och hälsan på syrran med familj. Det var trevligt. Roligt att ha sett skidskytte live i ett så publikvänligt format. Vi satt dessutom precis där åkarna svängde in till skyttevallen så vi hade verkligen kanonplatser, och i och med att stadion är så pass tight kommer man verkligen nära. Man såg liksom blicken och ansiktsuttrycken på åkarna när de svischade förbi. Det som var najs med att det var på stadion var också att man ju hade överblick över hela banan och att det blev jäkligt fart- och actionfyllt.

Och att träffa Tutta igen var såklart också roligt. Hon är rolig den lilla jäntan. Lite lätt besvärlig när hon blir hungrig eller absolut inte vill sova trots att hon är görtrött, men ändå härlig. Visade ett Thor Modéen-klipp för henne och det verkade gå hem. Mycket lovande. Pekboken jag hade köpt med till henne från bokrean verkade också väldigt spännande. Bara att det gick att bläddra på bladen var fascinerande, för att inte tala om alla fina färger och figurer. Så det är ju också lovande att hon verkar tycka böcker är kul.

Blev dock inget särskilt långt besök där uppe. Åkte upp i söndags och kom hem i dag (skidskyttet var igår kväll). Mer finns inte riktigt tid till i och med att man har ett jobb att sköta och så vidare. Känner mig dock rätt seg nu (har i ärlighetens namn varit rätt trött sedan i lördags så tror inte riktigt jag sovit ikapp sedan fredagens lite för långa utekväll ännu), så får nog bli ett någorlunda tidigt läggdags ikväll med tanke på att jag har först en intervju i morgon förmiddag och sedan en del annat jobb jag också skulle behöva komma igång med. Så rakt in i allvaret. Men det är väl lika bra så man kommer igång och in i det ordentligt.

Blev heller inga egna äventyr den här Stockholmsvisiten (om man nu inte räknar en promenad till Hemköp med liten omväg runt kvarteret som ett äventyr). Var liksom inte riktigt läge för det. Det får bli andra gånger. Men ett par trevliga dagar som sagt. Skönt med lite omväxling i vardagen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home