Saturday, February 24, 2024

Topp!

Bofors - Östersund 4-2 (1-0, 1-1, 2-1)

Hyfsat stabil seger. Utan att göra någon toppinsats tycker jag att vi över 60 minuter var det bättre laget. Östersund hade någon sekvens här och där, framförallt några minuter efter att de gjort 3-2 och en period i andra, då de tryckte på och de hade något skott i stolpen och sådär men på det stora hela kändes det ganska kontrollerat. Tre sköna och välförtjänta poäng.

Gött också att tacklingen Frasse fick igår inte fick värre konsekvenser än att han kunde vara med i dag. Var ganska övertygad när jag såg klipp på smällen att det skulle vara en hjärnskakning och frånvaro på obestämd tid. Bra att det inte var så. Mindre bra att Kingen klev av med fem minuter kvar av kvällens match. Får hoppas att det var en säkerhetsåtgärd och att han inte blir borta framöver. Han kommer behövas både i slutspurten och i ett eventuellt slutspel.

Roligt för övrigt med barnen som kids day till ära fick ta över och sköta både pausintervjuer, line up och andra av konferencierens uppgifter. Det gjorde de med den äran.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home