Saturday, February 17, 2024

Undrar fortfarande vad som hände

Vet ärligt talat inte om jag hämtat mig från gårdagens galna storseger ännu. Så oväntat. Det kommer nog, på ett positivt vis, ta ett tag att smälta. Av det skälet tror jag det är bra att BIK inte spelar igen förrän på onsdag. Det ger spelarna möjlighet att få någon dag ledigt för att lägga gårdagen bakom sig, komma tillbaka in i vardagen och komma mentalt redo till nästa match. Hade det varit match redan i morgon igen är nog risken att den där utklassningssegern legat kvar i huvudet och att man inte kanske inte varit fullt så fokuserad som man behöver vara, och att den sista halvan där det mest handlade om att spela av matchen suttit kvar i hur man spelar.

För egen del gick jag ner till puben en liten sväng igår för att ta den traditionsenliga deadlinepunschen. Det var trivsamt. Och det är väl vad som finns att säga om det.

I dag har det varit en lugn och trevligt händelselös lördag. Kollat en film, druckit ett par julöl, glott på mello. Varit ledig sådär i största allmänhet. Bra lördag helt enkelt. Jag tycker om att vara ledig.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home