Sunday, March 03, 2024

Gott antal steg

Mest anmärkningsvärt med den här söndagen är att det blev en längre promenad än vanligt. Har överhuvudtaget blivit rätt många steg den här veckan. Fyra tiotusenstegsdagar. Måndag, onsdag, fredag, söndag. I måndags för att det blev en del promenerande i Stockholm när man skulle till och från stadion, i onsdags för att jag först promenerade i väg för en intervju och sedan hade ett ärende på stan, i fredags för att det utöver den ordinarie promenaden blev promenad till och från hockeyn, i dag för att dels blav en längre promenad än vanligt och att jag sedan promenerade fram och tillbaka till föräldrarna på eftermiddan. Gott så vågar jag anta.

Köpte ett nytt anteckningsblock i förmiddags och upptäckte när jag kom hem att jag lyckats ta fel och fått med mig ett rutat istället för randigt. Det får väl gå, även om jag föredrar randigt när jag är ute på jobb.

Jobbfokus i morgon, och resten av veckan. Bara två arbetsveckor tills ytterligare en tidning ska vara färdig. Just nu känns det som det kan bli tight då det är en del som är oklart, men samtidigt vet jag av erfarenhet att det ofta känns så i det här läget men att det på något vis brukar reda ut sig på slutet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home