Saturday, March 16, 2024

Verkar gå åt rätt håll

Precis som väntat en tämligen lugn och stillsam lördag. Lite trist att jag inte varit helt kry för det har varit närapå perfekt väder för att sjunka ner i soffhörnet med en god ale, men det är som det är. Känner mig hur som helst lite bättre i halsen nu även om det är en bit kvar för att kunna säga att jag känner mig helt bra. Man får vara glad att det går åt rätt håll åtminstone. Blev faktiskt lite lätt överraskad att natten till i dag inte blev värre än den blev. Hade väntat mig en sådan där riktigt hemsk natt där man vaknar av att det gör jätteont i halsen samtidigt som det produceras enorma mängder saliv som man pga halsontet inte riktigt kan svälja. Riktigt så illa blev det dock inte, så det var ju skönt. Får hoppas att det fortsätter gå åt rätt håll bara.

Att det skulle komma snö så det lägger sig hade man inte riktigt räknat med. Sedan lär det ju inte ligga kvar så länge men hade trott att det skulle bli mer åt snöblandathållet eller på sin höjd sådan där snö som blir slask i princip direkt när den landar på marken.

Varm choklad med en liten nypa vaniljsocker i var för övrigt väldigt skönt för halsen. Se det som ett tips nästa gång ni får halsont.

Såg att Västervik vann hyfsat stort mot Östersund ikväll. De har onekligen skaffat sig ett ganska bra utgångsläge i den matchserien. Återstår dock att se om en än så länge hypotetisk degradering får några konsekvenser i realiteten för Östersund. Skulle inte bli förvånad om något lag, mycket möjligt just Västervik, får problem med licenskraven. Börjar ju bli ganska mycket man ska ha i eget kapital nu samtidigt som fler klubbar har det en smula ansträngt ekonomiskt. Kan personligen tycka att kravet på just eget kapital är en smula feltänkt, men nu är reglerna som de är och kommer knappast ändras under de närmsta åren så då är det vad man har att förhålla sig till. Vet att BIK hade lite krav på sig inför den här säsongen att fixa det, men det känns ändå relativt lugnt. De som styr det där har varit med förr och verkar ha koll på läget. Att det nu också blir minst fyra hemmamatcher på hemmaplan i slutspelet ger ju också sköna slantar in som om det skulle behövas bör kunna bli tungan på vågen.

Fiskbullar i hummersås och lätt överkokta makaroner är också ett tips vid halsont. Lagom mjukt och milt för att passa att äta då.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home