Saturday, March 23, 2024

Vidrigt jobb

Kom mig till sist för att rensa avloppet i handfatet i badrummet i eftermiddags. Vidrigt jobb. Konstaterade efteråt att jag måste vinna på lotto snart så jag kan anlita någon att göra det åt mig nästa gång det behöver göras. Lukten när man skruvar loss vattenlåset... fy satan. Men men, skönt att ha det gjort och att inte ha snudd på stopp i handfatet längre i alla fall. Och ölen jag tyckte jag gjort mig förtjänt av efteråt smakade väldigt bra.

Annars har väl inte lördagen bjudit på särskilt mycket som faller utanför ramen för det normala. Noterade att Västervik förlorade mot Östersund och nu alltså för andra året i rad åkt ur Hockeyallsvenskan. Återstår att se om de verkligen gör det den här gången eller om något lag får licensproblem så de åter håller sig kvar den vägen. Tills något annat meddelas får man väl dock utgå ifrån att de inte spelar i HA till hösten. Med tanke på hur långt efter de var (12 poäng upp till Östersund som kom näst sist, hela 24 upp till trettondeplatsen som hade inneburit klarat kontrakt utan kval) var det väl ingen större överraskning att de drog det kortaste strået i kvalet. Tråkigt för dem, men de hade också lite flyt som ens var kvar i serien den här säsongen. De förlorade trots allt kvalet redan i fjol men räddades då kvar av Vita Hästens konkurs. Nu blir det spännande att se vilket lag från ettan som tar deras plats. Hoppas personligen på att det inte blir Kristianstad eller Väsby men risken är väl ganska stor att det blir något av de två lagen. Det blir vilka det blir.

Finns fortfarande en del spår av förkylningen som slog till förra helgen men känner mig på det hela taget frisk. Lite känningar i halsen på morgnarna och stundtals lite nästäppa, lite hes också. Förhoppningsvis försvinner även det de närmsta dagarna.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home