Sunday, December 10, 2006

Lite om Uncut

Det här är lite pinsamt men nej jag har inte lyssnat på uncutskivan idag heller, jag vet att jag skulle det men alltså jag typ hann inte (vilket alla i och för sej förstrå är en liten nödlögn men hallå klockan är typ 2, försök komma på något bättre själva).

Däremot har jag läst tidningen idag, det var ett trevligt nummer måste jag säga. Speciellt repotaget om Jack White är intressant (jag hann dock inte läsa hela repotaget en det jag hann var bra). Numret innehöll också en lista vöer dom 50 bästa albumen som ahr kommit ut i år, och den var väl hyfsat väntad måste jag säga. Jag menar det rä ju ingen superskräll att Bob Dylan hamanr som etta när redaktionen på en brittisk musiktidning ska utse årets bäsat skivor, dock blev jag lite förvånad att inte Arctic Mokeys kom högre upp än dom gjorde med tanke på hur tokhypade dom blev när deras skiva kom (alltså dom kom typ femma men jag hade väntat mej en topp tre placering).

Förresten är det någon på blogger som misstänker att det här är en spamblogg så jag måste fylla i en word verification varje gång jag postar. Hi hi hi så knasigt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home