Saturday, July 09, 2011

En liten summering av gårdagen

Ska väl som vanlgit försöka sammanfatta gårdagen lite. Inledde alltså dagen med att se Kajsa Grytt, en trevlig inledning även om det tyvärr regnade under delar av konsertet. Sedan rullade det på under eftermiddagen och kvällen med ett gägn spelnignar och däremellan lite vin medan man väntade på att något man skulle se skulle börja. Konsertmässigt var det mesta ungefär som väntat, Sator öste på, Veronica Maggio gjorde väl ungefär vad man hade förväntat sej, Those Dancing Days var bra, Manic Street Preachers var rätt händelselöst och The Ark stod för en magnifik avslutning. Men nu ska jag inte säga mer om det utan recensionerna kommer som vanligt efter festivalen när jag har tid och ork att skriva dom.
Annars vet jag inte om det finns så mycket att nämna om gårdagen. Som jag nämnde igår kom en del skurar under dagen och kvällen men det var mer uppehåll än regn. Man blev aldrig särskilt blöt och det är ju bra. Eller ja, åtminstone inte om man räknar bort svetten som rann när solen visade sej på eftermiddagen.
Var grymt stel i ryggen när jag kom hem igår. Vanligtvis släpper det rätt fort bara jag kommer hem, slår mej enr i soffan och äter lite men igår satt det i lite längre. Tre dagar på festival kräver sin tribut antar jag.
En annan sak som kan nämnas är att jag tyckte det var rätt skönt att man kunde betala med kort i baren, upptäckte nämligen när jag skulle beställa att jag hade en enda krona för lite i plånboken för att kunna köpa ett glas vin.
Kändisspaningar var det rätt dåligt med igår. När jag stod och tittade på Manic Street Preachers upptäckte jag dock efter en stund att jag stod bredvid Aftonbladets recensent Joacim Persson och, tror jag, festivalbloggare Sandra Wejbro, det var nog det närmsta någon sorts kändisspaning jag kom igår. Räknas det?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home