Sunday, July 10, 2011

Gårdagen var fin, sen sov jag rätt länge

När jag gick och la mej igår stängde jag av telefonen (för första gången på galet länge). När jag nu för en liten stund sedan slog på den igen var naturligtvis det första som hände att när jag hade svarat på ett sms så fick den någon sorts spel och stängde av sig och startade om. Säkert bara en tillfällighet och sånt som händer, men ändå. Låtom oss dock hoppas att den fungerar som den ska nu.
Sov alltså rätt länge idag. Några minuter före fyra klev jag upp. Skulle nog ha sovit längre om det inte var för att farsan råkade kliva in i rummet för att se om jag fortfarande sov precis när jag vaknade till sådär som man gör ibland för att vända på sej och sen somna om igen. Fast jag ska inte gnälla om det, vid fyra kan nog vara tillräckligt sent att kliva upp faktiskt.

Men gårdagen, festivalens sista dag, var alltså väldans trevlig. Kom upp till festivalområdet strax före sju. Satte mej i vipbaren, drack ett glas vin och bläddrade lite i festivalens magasin. Chillade lite helt enkelt. Sen gick jag och tittade på Movits i dalen. Mitt blott andra (och faktiskt sista) besök i dalen under årets festival. Var rätt mycket folk där och tittade, dels nere i dalen men också i slänterna runt om var det en hel del folk. Sen gick jag och kikade på Lilla Sällskapet. Dom gjorde en rätt kort konsert så efter det gick jag och satte mej och tog ett glas vin igen innan jag, för första gågngen någonsin, begav mej till rockbaren. Där tittade jag på Paper (som var väldigt bra). Sedan fick jag ännu en gång vandra uppför backen upp til IP där det var dags för Concretes att spela. Vilket dom gjorde bra inför en tyvärr ganska liten publik. Sedan avslutades dagen, och festivalen, med Håkan. En mycket fin avslutning på dagen och på festivalen. Även om jag tycker att han gott kunde ha fått aningens längre speltid, känns som det var några låtar till man hade velat höra.
Kändisspaningarna var det väl lite sisådär med igår. Dock syntes Maskinen-Herbert i publiken på Lilla Sällskapet och jag kan även ha mött Frej när jag var på väg från IP till rockbaren för att kolla på Paper.
Annars vet jag inte om det finns så mycket att säga om gårdagen faktiskt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home