Thursday, August 28, 2014

Den dag som varit

Var nere hos morsan och farsan och spelade lite gammalt dataspel idag också. Måste ju spela färdigt nu när jag börjat, och jag msåte ju ändå åka dit och tömma brevlådan och vattna blommor och sånt. När jag kom hem därifrån gjorde jag typ den sämsta parkeringen jag någonsin gjort. Men det upptäckte jag först när jag klev ur bilen, och då var jag för lat för att ändra. Gör det imorrn istället. Dagtid är det dessutom inte lika fullt på parkeringen så då blir det mycket enklare, och det finns ju ingen anledning att göra det mer krångligt än nödvändigt för sig.
Vanligtvis brukar jag gå när jag ska till föräldrarnas hus, men idag fick det bli bilen. Var en del jag behövde ha med mig därifrån nämligen, och det var lite för bökigt att bära.

Precis efter att jag kommit hem ringde det på dörren. Någon snubbe från viasat. När han först presenterade sig verkade han vara någon sorts installatör, så jag trodde föreningen tagit något beslut om att göra något med tv-anslutningen. Fast när han väl kom in visade han sig vara försäljare. Jag köpte inget tv-abonnemang. Finns ju ingen anledning när kabel-tv ändå ingår i månadsavgiften. Fett störigt hur som helst att de börjat sälja sånt via dörrknackning. Jag tyckte det var nog irriterande när de ringde stup i kvarten och ville sälja tv-abonnemang. Vill jag byta tv-leverantör undersöker jag utbudet och tar själv kontakt med den som känns lämplig. Uppsökande försäljning har jag enormt svårt för. Nästa gång någon försäljare undrar vad jag brukar se på tv ska jag dock svara ärligt och säga pilsnerfilm och Seinfeldrepriser. Kan ju vara intressant att se vad de tycker att man ska ha för kanalpaket då.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home