Friday, March 13, 2015

Dagen efter

Igår var jag alltså på möte hos en potentiell arbetsgivare. Sju stycken var vi som fick information om företaget, fick göra ett par gruppövningar och en liten individuell uppgift. Kul sätt att genomföra en rekryteringsprocess på istället för att enbart använda traditionella intervjuer.
Kändes som att det gick ganska bra. Kunde så klart gjort bättre ifrån mig i vissa bitar, och visst kommer man alltid på saker i efterhand som man borde sagt, men överlag kändes det som sagt ändå ganska bra. Om jag sedan tar mig vidare i processen återstår att se, sånt är ju alltid svårt att veta. Särskilt som man inte vet exakt vad de letar efter. Dessutom ska de ha ett likadant möte till nästa vecka, och alla som var på  mötet igår verkar verkligen superkompetenta. Så vi får väl se hur det går helt enkelt.
Men oavsett hur det går så kan jag gå med rak rygg och veta att jag gjorde ungefär vad jag kunde utav det (men jo, går jag inte vidare kommer jag ändå hitta en och annan detalj att gräma mig över, så är det ju alltid), att jag gav det en riktig chans och definitivt inte gjorde bort mig. Och allra minst fick jag ju en uppiggande dagsutflykt, något av en vinst i sig.

Nåväl, nu ska jag fortsätta projekt Proust och sen ta en promenad i vårsolen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home