Friday, May 01, 2015

Blandad kompott

Första maj alltså. Jag har firat ungefär som vanligt. Che Guevara-tisha på (säger man tisha fortfarande? Eller är det lite som att kalla keps för kebba?) och lyssnat på Sången om Stalin. Som brukligt alltså.

I övrigt har jag väl varit rätt dagvilsen hela dagen. Har fått påminna mig själv flera gånger om att det är fredag. Har känts som att det vore lördag typ. Kan väl eventuellt hänga ihop med att det var lite fredagskänsla igår.

Hockey-VM har börjat också. Skönt med seger i första matchen såklart. Fast leder man med 4-2 med knappt halva tredje perioden kvar kan jag tycka att man borde kunna stänga matchen bättre på den här nivån, eller i alla fall inte släppa till de kontringarna som tjeckerna gjorde mål på. Ge fan i att slarva på offensiv planhalva helt enkelt. Att ha den ledningen och att det sedan är 5-5 vid ordinarie tid, nja det känns väl sådär. Lätt för mig att säga i och för sig som bara titta på, men ändå. Men nåväl, det är mycket kvar av turneringen, och det ska ju inte gå för bra i början. Det vore ju rätt illa om man gör sin absolut bästa match i första matchen. Och huvudsaken är ju att det ändå blev seger till sist.

För övrigt regnar det ute.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home