Sunday, July 03, 2016

Helgen

Var ute igår. Jag och en kompis gick ner och såg Ison & Fille på statt. Första gången jag var ute på statt på kanske tio år eller nåt. Men det var kul. Grym spelning. Riktigt nice att det faktiskt bokas något bra här i stan för en gångs skull. Och ja, kul kväll helt enkelt. Och även om musiken på dansgolvet sög rätt hårt så råkade vi på något sätt ändå hamna där en liten stund den sista halvtimmen eller så. Såg förresten att de ska ha rätt mycket konserter där i sommar, så vem vet, är det någon mer gång det är något bra som är bokat kanske vi hamnar där fler gånger. Det får vi se.

Idag har jag väl mest tagit det ganska lugnt. Haft en skön söndag liksom. Såg Dumma Mej här på kvällen då den visades på tv. Den var väl helt okej att lägga en småslö söndagskväll på. Fast jag tycker nog att tvåan, som gick på tv för några veckor sedan, var lite roligare.

Vad som händer till veckan vet jag inte riktigt. Men det blir nog ungefär det vanliga skulle jag tro. Har inget annat inplanerat i vilket fall. Vi får väl se vad som dyker upp helt enkelt.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home