Thursday, October 27, 2016

Fyllt år

Har alltså fyllt år idag. Fyller fortfarande år i sådär 37 minuter till. Helt okej födelsedag. Gick ner till morsan och farsan på eftermiddagen. Gjorde tårta. Blev gratulerad. Gratulerade farsan. Öppnade paket. Fikade. Ungefär som en födelsedag brukar vara. Blev sittande där nere till strax före tio, och promenerade sedan hem med mina presenter i en kasse.

För er materialistiskt intresserade kan meddelas att de presenter jag fick var ett par skivor (El Perro del Mar och Bob Hund), ett par tröjor, en pyjamas, en dvd-box med gamla svenska filmer (Den stora hembiträdesboxen vol. 2), en flaska vodka, en flaska cremant, cash, ett par töntiga vinylsinglar (älskar töntiga vinylsinglar, men det här var lite ironiskt och för att fylla ut paketet) och en jäkla hög med grönt julgransglitter (också mest som skämtsam paketutfyllnad). God skörd.

Tårtan blev riktigt bra. Framförallt jäkligt snygg. Har nog ärvt lite av min farfars dekoratörgen ändå. Kanske borde det vara vad jag ska satsa på, dekorera tårtor. Fast nja, jag skulle nog tröttna efter ett tag.

Men jaja, då är man ett år äldre då. Tiden går, åldersnojan består. Men firandet är inte helt över. På lördag blir det lite födelsedagskalas med några kompisar. Det ska bli kul.

Imorgon blir det dock inte mycket till firande. Då ska jag till tandläkaren, jag ska tvätta och så måste jag städa. Bara massa lajbans alltså. Bör kanske sägas att tandläkartiden och tvätten här ihop. Eftersom jag ändå måste kliva upp tidigt för att hinna till tandläkaren (varför kan man aldrig få en tandläkartid vid en rimlig tid på dygnet?) passade jag på att boka en tvättid också, så behöver jag bara kliva upp sådär tidigt en gång istället för två. Man måste vara smart. Särskilt om man hatar att kliva upp tidigt på morgonen. Städandet är jag fett osugen på, men eftersom jag får besök i helgen behöver det göras. Så ytlig och hemsk är jag.

Är man en hemsk människa om man kostar på sig att avsluta födelsedagen med ett litet glas rött framåt midnatt?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home