Sunday, October 30, 2016

Kalas och sånt

Hade födelsedagskalas igår. Det var trevligt och kul och roligt och allt sånt. Slutade med utgång. I övrigt vet ni vad man brukar säga, det som händer på festen stannar på festen. Eller så säger man i och för sig inte alls, men det hände inte så mycket smaskigheter som är värt att berätta om. Vi satt mest och tjötade och lyssnade på musik och drack och tryckte i oss av snacks och tilltugg.

Idag har jag av förklarliga skäl varit rätt trött. Jag har inte känt mig bakis överhuvudtaget, men trött och seg och slö. Hellre det än att vara praktbakis.

Till veckan vet jag inte exakt och i detalj vad som kommer hända, men tanken är att jag någon gång under veckan ska påbörja skrivandet av ett nytt romanmanus. Har en idé jag gått och fnulat på ett tag, och som jag på sistone ägnat mig åt att planera och strukturera. Så det är egentligen bara att kavla upp ärmarna och hugga i med omvandla idén till ord och meningar.

Fick förresten tag på en ny bokhylla igår förmiddag. Morsan och farsan hittade en sån jag ska ha på loppis. Kommer dock inte få den förrän på onsdag i och med att vi inte hade möjlighet att få den med oss igår. Fett bra att ha fått tag på en hur som helst. Högen med böcker som inte får plats i hyllorna börjar bli ganska hög vid det här laget.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home