Monday, December 12, 2016

Bra rubrik

Fick kallelse från vårdcentralen idag. På torsdag redan ska jag dit. Så det var ju ganska snabba ryck när jag väl fick tag på dem. Så får vi se vad de säger. Tror som sagt inte att det där märket strax under ögat är något egentligen, men det är lika bra att de får titta på det liksom för säkerhets skull.

Eftermiddagen idag ägnade jag åt att läsa igenom mitt manus igen. Känslan är väl ganska oförändrad sedan tidigare genomläsningar. Helheten funkar, vissa avsnitt känns ruskigt bra och några grejer kommer behöva skrivas om. Dock väldigt få delar som inte fungerar alls. Lutar dock åt att jag nog kommer låta någon annan läsa innan jag göra några stora ändringar. Man blir ju lätt lite blind för sin egen text och själv har man ju alla sammanhang och samband och bakgrunder i huvudet. Det kan ju mycket väl visa sig att sådant man själv inte tycker tillför något utan bara bli babbligt i själva verket är helt nödvändigt för en annan läsare. Och vice versa naturligtvis.

Imorgon ska jag tvätta vilket jag är fett osugen på, mest för att det innebär att jag måste kliva upp skittidigt. Fast å andra sidan vet jag av erfarenhet att det brukar gå rätt bra bara man kommer upp och kommer igång med tvättandet. Då glömmer man lite att det är tidigt och så känns det som att man plötsligt fått ett par timmar extra på dagen. Plus bonusen då att när tvätten är klar är lådan med underkläder välfylld igen.
Har sagt det förr men det tål att sägas igen. Egentligen borde man önska sig 365 par kalsonger varje jul. Då skulle man ju nästan aldrig behöva tvätta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home