Saturday, December 03, 2016

Inga större dramer

Högst odramatisk dag egentligen. Började läsa igenom första utkastet till nya romanen. Skulle ha gjort det igår egentligen men då hann jag inte riktigt av olika skäl. Kanske är det för att jag inte helt fått distans till texten än, och kanske låter det självgott, men drygt halvvägs in tycker jag ändå att det är ganska bra. Håller hittills ihop förvånansvärt väl mot vad jag befarade. Känns nästan som att det kommer krävas betydligt färre ändringar än jag tänkt mig att det skulle göra. Återstår att se om den känslan håller i sig även efter andra halvan. Risken finns ju att det är där majoriteten av det som behöver göras om har samlats.

Annars är väl det mest upphetsande som hänt idag att jag gick till systembolaget och köpte en flaska vin, vilket ju inte är särskilt upphetsande alls.

Angående förkylningen så fortsätter det att gå åt rätt håll. Har gått in i fasen hosta och lättare snuva, vilket brukar vara en av de allra sista faserna. Den får dock väldigt gärna gå över snart för det är ju träligt både att vara snuvig och att gå runt och hosta. Men någon dag till, sedan lär jag vara i stort sett lika kärnfrisk som vanligt.
På tal om sånt förresten. Lyckades inte få tag på vårdcentralen igår heller. "Just nu finns inga lediga telefontider" var allt jag möttes av varenda gång jag försökte ringa. Får väl ge det några försök till, sedan får jag se om jag kan hitta något annat sätt att få tag på dem. Tycker dock att om de nu har så förbaskat dåligt med telefontider så kunde landstinget gott anställa några fler telefonister. Det är ju orimligt att det ska vara snudd på omöjligt att komma i kontakt med vårdcentralen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home