Saturday, December 10, 2016

Stilla

Lugn och stillsam lördag. Tittade ikapp Ljust & Fräscht som jag missade igår eftersom jag var på hockey (hur överlevde man egentligen innan play fanns?), och i övrigt kan jag inte påstå att jag gjort något särskilt alls. Ätit choklad. Kvällen har jag ägnat åt att lyssna på musik och dricka ett glas vin. Trevligt. Vid 22 pep telefonen till så då trodde man ju att det kanske var något kul på gång, men det var bara någon reklam.

Och inte har det som förra lördagen kommit någon och bankat på balkongräcket. I alla fall inte än. Fast jag skulle bli rätt förvånad om det hände.

Igår förhandsbokade jag förresten ett tredje exemplar av den kommande nya skivan med Säkert! lite väl nördigt kanske, men det kom ett mail om att det också kommer släppas en jättelimiterad röd vinyl och fan, man vill ju ha en så komplett Annika-samling som möjligt. Så nu har jag beställt cd:n, den limiterade klara vinylen och den ännu mer limiterade röda vinylen. Kan nog mycket väl bli så att jag även beställer den vanliga svarta vinylen framöver. Vill ju ha allt liksom. Fast nu får det gärna sluta komma vinyler i olika färger. Börjar liksom bli dyrt det här. Och ja, jag inser hur tönt jag verkar. Fyra exemplar av samma skiva kanske låter lite väl insnöat.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home