Thursday, December 15, 2016

Gott besked

Var alltså på vårdcentralen idag. Det gick bra. Precis som jag trodde var det lilla märket eller den lilla hudförändringen eller vad man ska kalla det inget allvarligt. Lite irriterat typ. Minns inte exakt vad läkaren sa. Lite mjukgörande var hans rekommendation. Så jag får väl köra på det.

För övrigt fett mycket mer prisvärt med vanlig vård än tandvård. När jag varit på undersökning hos tandhygienisten har det kostat 700-800, nu när jag träffade en läkare fick jag betala strax över hundralappen. Märkligt ändå att det kan skilja så mycket.

I övrigt har dagen varit tämligen lugn. Promenad och lite så är klart annars har jag väl typ läst och kollat ikapp en del på play och sådär. Gått igenom dokumentet med ändringar jag funderade på vid senaste genomläsningen av romanmanuset. Ansat skägget har jag gjort också i och för sig. Blev väl helt okej, men jag såg nu när jag var inne i badrummet och såg mig i spegeln att jag nog behöver jämna till lite grann på ett ställe.

Herregud, man kan ju tro att jag bara ägnat mig åt mitt ansikte hela dagen. Men det har jag inte. Jag har satt ett plåster på hälen också. Skavsår.

Någon i huset mittemot har precis ställt upp sitt fönster på vid gavel. Tänker, spontant sådär, att det nog kan bli lite kallt. Det finns då folk till allt.

På något jäkla sätt har jag tydligen lyckats lova att hjälpa farsan stoppa korv till helgen. Det är jag egentligen fett osugen på. Men har jag lyckats säga att jag ska göra det får jag väl stå för det och ställa upp. Bara jag slipper hålla på att kladda med smet och korvskinn så.

Och nu slog det mig att fan, jag har ju inte börjat på årets stora lista än. Nåja, jag får väl ta tag i det så snart jag hinner. Det är ju ändå ett par veckor kvar av 2016.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home