Monday, May 01, 2017

Soldag

Har haft en lugn dag. Större delen av dagen, åtminstone under andra halvan. Har jag tillbringat ute på balkongen. Suttit där och läst. Gött. Nog första riktigt riktiga balkongdagen i år. Hade dock helt lyckats glömma hur jäkla trött man blir av en eftermiddag i solen. Typisk sådan där sak man glömmer varje år. Dock lite dålig timing på att bli skittrött med tanke på att jag måste kliva upp tidigt imorgon för att tvätta. Men äsch, skulle jag vara förjävla trött när klockan ringer får jag väl ta en förmiddagslur. Bara jag är hyfsat pigg imorgon kväll är jag nöjd, för då ska jag som bekant gå och titta på Whitney Rose. Det ser jag mycket fram emot.

Firande av första maj? Inget särskilt. Jag har följt mina egna traditioner och burit mig Che-tisha och spelat Sången om Stalin på Youtube. Så ungefär samma som alltid alltså.

Blir det balkong imorgon också får jag nog ta på mig någon form av huvudbonad och hitta något att täcka armarna lite med. I och med att det ju inte riktigt varit balkongväder tidigare under våren är nog annars risken rätt stor att man bränner sig om man sitter för mycket i solen. Den är ju trots allt ganska skarp såhär års. Och jag minns förra året när det plötsligt blev skitvarmt och kanonsoligt en period i början av maj. Då blev jag knallröd i halva ansiktet och jag brände mig på skalpen så det nästan gjorde ont att kamma sig. Det var efter det jag under en period hade tropikhjälmen på mig där ute. Fast den var faktiskt rätt bra, så det kanske jag skulle ha i år också. Vi får väl se.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home