Saturday, June 17, 2017

Dags att börja sortera

Fick in de sista låtarna på årets summer party-lista i år. Blev den längsta listan hittills. Sex timmar och 13 minuter klockar årets 100 låtar in på. Men nu återstår alltså "bara" att klura ut i vilken ordning låtarna ska komma också. Man vill ju hitta rätt dynamik och dramaturgi, så det kräver sin möda. Vet vilken låt som ska inleda och vilken som ska avsluta, däremellan har jag i skrivande stund ingen som helst aning. Det kommer utkristallisera sig när jag börja gräva ner mig i de utvalda sångerna. Jag kommer hitta sånger som känns som att de hör ihop, jag kommer komma fram till var jag vill ha topparna, var det kan gå ner i intensitet och hur de partierna ska knytas ihop.

Eftermiddagen och kvällen tillbringades sedan till stor del på balkongen. Det var gött såklart, men inte riktigt så härligt som det hade kunnat vara eftersom en granne större delen av tiden spelade ganska kass musik på idiotvolym, med öppet fönster. Det var alltså tillräckligt hög volym för att jag, två våningar nedanför, mer eller mindre skulle ha behövt skrika om jag hade haft sällskap som jag konverserat. Fett störande.

De nya licensreglerna hockeyförbundet beslutat om är ju för övrigt hyggligt värdelösa och allmänt idiotiska. Men det får jag återkomma till vid senare tillfälle.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home