Sunday, October 29, 2017

Fest och annat

Så var börjar vi? Igår kanske. Födelsedagsfesten. Det var roligt. Vi drack lättgrogg och åt av kakorna och punschrullarna och rummy bears och allt annat tilltugg jag gjort i ordning. Det tog sin tid kan jag säga, stod i köket mer eller mindre halva dagen. Men det var det värt. Jag fick också några presenter. Mestadels alkoholhaltiga drycker av varierande styrka, men också en bok. En bok om punsch. Jag har bläddrat lite i den, och den verkar mycket lovande. Blev ingen särskilt sen kväll (den sista lämnade vid ett), men det var kul och trevligt ändå. Och då hann jag ju plocka undan lite redan igår.

En annan fördel med att det inte blev särskilt sent eller vilt är att jag inte blev bakfull överhuvudtaget. Kanske delvis på grund av omställningen av klockan och att man på så sätt fick lite extra sovmorgon kände jag mig rentav ganska pigg och alert imorse. Sedan blev jag lite tröttare fram på dagen, men det får man väl leva med.

Under kvällen idag hängde jag med några kompisar på bio. Första gången på bra många år som jag sett en film så faktiskt. Det blir ju inte riktigt av att man kommer sig för annars. Thor: Ragnarök var det hur som helst vi såg. Inte riktigt min typ av film egentligen, men god underhållning för stunden. Och för en småseg söndagskväll dagen efter en fest är det kanske just sådan film som fungerar bäst.

Imorgon ska jag iväg till Manpower igen. Det hade jag väl på sätt och vis helst sluppit. Mest eftersom jag trots allt känner mig lite sliten efter de senaste dagarna och nog egentligen bara skulle behöva ta det lugnt och vila upp mig. Men det är väl bara att gå dit och se vad som händer antar jag. Ser jag på schemat jag fått över de närmsta veckornas träffar är det i ärlighetens namn en del som känns lite halvt ovärt, men just de bitarna skulle jag kanske kunna förhandla bort. Jag hoppas det i alla fall. "Skriva ett konkurrenskraftigt cv" känns ju exempelvis som en punkt jag inte kommer ha särskilt stort utbyte av. Jag vet redan hur jag skriver ett cv, och jag vet vilka bitar som kan behöva utvecklas i det dokument jag har idag. Dessutom känns det överlag ganska onödigt att gå dit två gånger i veckan. Med tanke på hur långt det är att gå kunde det gott räcka med en gång i veckan. Som jag brukar säga, bara för att jag är arbetslös betyder inte det att jag är sysslolös. Fast som sagt, vi får väl se helt enkelt vad det blir.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home