Thursday, October 26, 2017

Städat, den sista dagen innan jag blir ett år äldre

Haft städdag idag. Började lite smått redan igår med att damma och dammsuga och torka av skrivbordet, men idag blev var det dags för det lite tyngre. Köket och badrummet. Gick ändå rätt hyfsat, men det tog sin tid. Varför städdag? Tja, dels behövde det göras, men kanske framförallt för att jag kommer ha folk över på lite kalas i helgen och då kan det ju vara trevligt att ha det något sånär nystädat.

Igår när jag dammsög förresten tyckte jag att dammsugaren sög dåligt. Så jag bytte dammsugarpåse och helvete vilken skillnad det blev. Det var knappt så jag lyckades lyfta munstycket från golvet.

När jag städat färdigt åkte jag till Maxi och handlade lite inför helgen. Ska göra punschrullar och baka madeleinekakor och rulla chokladbollar och lite sådär. Tror det blir nice. Punschrullarna ska jag göra redan imorgon. Kommer utnyttja föräldrarnas kök för det eftersom de både har diskmaskin och mer plats i köket.

Imorgon fyller jag ju dessutom år. Yay för det. Ska bli väldigt spännande att se vad jag får i present, särskilt som jag haft fokus på så mycket annat på sistone att jag liksom glömt att önska mig något. Själva firandet kommer hur som helst ske nere hos morsan och farsan. Farsan fyller ju år på samma dag, och av rean utrymmesskäl blir det smidigare att vara där nere. Sedan kommer jag som sagt ha lite kalas med mina vänner och så på lördag. Så det blir firande i dagarna två, trots att jag fyller något så anonymt som 32. Herregud vad gammal jag börjar bli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home