Tuesday, January 09, 2018

Den var den nionde januari det

Så möte hos Manpower idag. Andra lokaler, eftermiddag istället för förmiddag. Och plöstligt kändes det mer strukturerat och uppstyrt än tidigare. Återstår att se om det håller i sig eller om det bara verkade så i dag. Dock högst oklart om jag kommer vara där längre än till nästa vecka. Ska träffa arbetsförmedlingen senare i veckan för att utvärdera, diskutera framtiden och se över en del alternativ. Så vi får se vad som händer.

På tal om jobbsökarbiten förresten så dök det igår upp ett mail med en länk till färdighets- och personlighetstest angående ett jobb jag sökt. Det borde ju rimligtvis betyda att jag tagit mig förbi det första urvalet. Det är ju kul.
Angående själva testerna så tyckte jag att jag presterade sådär på färdighetstestet (ett klassiskt 'vilken symbol kommer härnäst'-test), men när jag fick resultatet låg jag i den bäst presterande gruppen. Oklart om det tyder på att jag är självkritisk med höga krav på mig själv eller att andra inte haft sin bästa dag när de svarat på uppgifterna. Personlighetstester är ju sedan vad de är. Kändes som det stämde bra i de stora dragen, men sedan finns ju alltid detaljer att diskutera. Om det sedan var ett "bra" resultat återstår att se, det beror ju på vad de letar efter, tittar på och lägger vikt vid.

I och med att jag var på Manpower under eftermiddagen har jag inte hunnit göra så värst mycket annat idag. När det ligger vid den tiden blir det ju lite att det inte är någon större idé att börja med något när man kommer hem, för man behöver ändå göra mat och så alldeles strax.

Haha, ni kommer förresten ihåg att jag råkade skicka iväg en ansökan till ett icke jobbrelaterat sammanhang för ett tag sedan? Well, de hörde av sig idag. Så på torsdag kommer jag bli uppring för en telefonintervju med dem. Haha, jösses. Det får vi väl se vad det blir av det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home