Wednesday, January 31, 2018

Fan!

Björklöven - Bofors 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

Hade väl i ärlighetens namn räknat med förlust idag, så även om det är surt känns det inte helt miserabelt och hopplöst. Av de kommentarer jag sett verkar dock BIK ha blivit snudd på bortdömda. Det är ju i så fall jäkligt trist. Fast inte oväntat med tanke på vem som dömde. Å andra sidan bör man göra mer än ett mål på 30 skott, och i så fall hade det blivit poäng (trean kom i öppen kasse) så det jämnar väl kanske ut sig. Hur som helst, bra att Västervik slog Troja, då ökade inte avståndet upp till strecket utan det ligger kvar på fem poäng.
Tre hemmamatcher på raken som väntar härnäst, närmast just Troja på lördag. Viktig match det. Förlust och det kan vara så mycket som åtta poäng upp till säker mark, seger och det kan vara så lite som två. Så resultatet där kan mycket väl avgöra hur det går i slutändan. Men som sagt, tre hemmamatcher. Två av dem mot lag vi tampas med i tabellens nederdel. Segrar i de två och så åtminstone någon poäng mot Modo däremellan så ser det ändå ganska bra ut. Nio poäng på de tre matcherna så bör vi ha kravlat oss ovanför det där satans strecket. Fast så långt ska vi inte tänka. Nu är det först och främst matchen på lördag vi fokuserar på. Allting annat får vi ta efter det.

Till sist, en smula oroande att kedjan med Abols och Forsberg gått poänglös från två raka matcher nu. De skulle behöva komma igång igen, inte minst i PP. Får hoppas att det lossnar för dem på lördag. Vore så gött att få tvåla dit jävla Troja riktigt rejält.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home