Tuesday, December 18, 2018

Lite trött på mandel

Ska erkänna en sak. Klippen jag lägger upp som adventskalender på insta i år spelar jag in förväg. Av logistiska och praktiska skäl. Spelade hur som helst in de fem sista klippen i förmiddags. Tror det blev bra men alltså, ät aldrig dryga hundratalet mandlar på samma gång. Dels var det allmänt jobbigt, och framförallt har jag känt mig småknepig i magen större delen av dagen efter det. Men men, allt för konsten antar jag.

Annars har jag ägnat mig åt ungefär det vanliga. Läst en del och så. Har bara omkring 40 sidor kvar i boken jag håller på med så den kommer läsas ut imorgon. Mycket tyder på att det sannolikt blir årets sista lästa bok. Som jag nämnde häromdagen vet jag av erfarenhet att det sällan blir särskilt mycket läst över jul. Är så mycket annat som upptar ens tid då. Fast dyker det upp någon tunn liten rackare vet man aldrig. Med den här ligger jag på 58 lästa under året, och 60 skulle ju kännas som en jämn och fin siffra att landa på.
Hur som helst kommer det bli en hel del gjort även utöver utläsningen imorgon. Har tvättstuga på morgonen, och så ska jag ju iväg till AF för att träffa min nya handläggare. Sedan har jag lovat att följa med farsan för att leta efter en gran frampå kvällskvisten. Och när jag går hem från AF tänkte jag nog ta vägen över stan och fixa årets julhandling på systemet. Är inte särskilt mycket jag behöver därifrån men en flaska vin, några öl och ett par flaskor finmust kan ju vara bra att ha. Nåväl, det får bli morgondagens bekymmer.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home