Monday, December 17, 2018

Typiskt dem

Fick ett mail under sen eftermiddag. Från en kvinna på arbetsförmedlingen som presenterade sig som min nya handläggare (vilket man kan undra varför jag fått, tycker att det har fungerat bra med den jag haft) och skrev att hon ville träffas. På onsdag morgon klockan 10. Alltså, så typiskt arbetsförmedlingen. Boka in ett möte med så kort varsel är snudd på oartigt i vanliga fall, än mer så när det är sista veckan före jul. Är ju inte direkt som att det saknas annat som kräver tid och uppmärksamhet. Framförhållning och rimlighet är ju dock sällan den myndighetens adelsmärke.
Hade god lust att bara svara "Nej. Är fullbokad till efter trettonhelgen.", men kanske bäst att försöka hålla sig på hyfsat god fot med en ny handläggare såhär till att börja med. Kunde dock inte hålla mig från att påpeka att det var kort varsel att jag i framtiden skulle uppskatta lite bättre framförhållning. Har sagt det förut men det tål att upprepas att arbetslös inte är synonymt med sysslolös.

I övrigt har dagen varit ganska lugn och vanlig. Har läst en del och fått en del småpyssel gjort. Ägnat mig åt vardagligheter. Imorgon behöver jag av allt att döma putsa glasögonen. Festligt värre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home