Saturday, January 05, 2019

En air av studieåren

Läste alltså den där uppsatsen idag. Det gick fint. Gick rätt fort att komma in i tänket igen. Har ju trots allt gjort sånt där några gånger genom åren. Hade dock glömt lite att det tar sin lilla tid. Hade tänkt bli klar på max ett par timmar, men det tog strax över tre. Och det trots att uppsatsen inte var på mer än 30-35 sidor någonting.
Nåväl, blev väl kanske inte några jättedjupa eller särskilt avancerade resonemang, eftersom jag inte är bekant med ämnet ville jag inte kommentera innehållet särskilt mycket, men jag hittade en del i form och metod sådär att lyfta fram förbättringspotential i. Tyckte ändå jag hittade en del som de som ska opponera skulle kunna lyfta fram som svagheter. Förhoppningsvis är mina synpunkter till hjälp. Roligt för övrigt att få använda funktionen för kommentarer i Word igen. Det var ett tag sedan sist.
Haha, kanske borde satsa på att bli professionell opponent.

Dagen i övrigt? Har inte utmärkt sig särskilt. Fick byta ljus i ljusstakarna för det gamla hade brunnit ner. Det var inte jättespännande.

Ser att flera i kvarteret plockat ner sina adventsstakar och grejer. Men inte jag. Jag håller ut till tjugondedag Knut. Vid midnatt natten till dagen efter Knut, då släcker jag elljusstaken och ljusslingan för sista gången för säsongen. Det är också Knut jag dricker säsongens sista julmust. Då är säsongen slut. Har jag sedan must kvar ställs den undan tills säsongen kör igång igen första december. Det gäller att vara noga med det där.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home