Friday, January 18, 2019

Fyndande

Senaste gångerna jag varit på Willys har de haft halva priset på vanligtvis ganska dyra chokladaskar. Gissningsvis för att sälja ut sådant de tog in inför jul som inte gått åt. Det har naturligtvis vara ett alldeles för bra erbjudande för att tacka nej till. Så jag köpte en ask för att lägga i skåpet och spara till något passande tillfälle. Sedan var jag på Willys igen, och det fanns kvar så well, för att göra en lång historia kort: nu har jag tre stycken i skåpet. Men hallå, chokladaskar med sjukt god choklad som vanligtvis kostar över hundralappen för halva priset, man får ju passa på! Fast tre stycken får nog räcka. Någon måtta måste det ju ändå vara.
Men tre stycken är ändå ganska bra. Då kan jag äta en själv, spara en för att ställa fram om jag får gäster och så kan jag ha en liggande om jag skulle behöva fixa en present eller så med kort varsel. Eller så mosar jag bara i mig alla tre på egen hand om tillfälle uppstår. Det är lite öppet sådär hur jag kan välja att göra.

Så blev Löfven formellt vald och klar också. Skönt att vi slipper Uffe och Jimpa, men det hade ju varit lättare att glädja sig om det inte vore för all fullkomligt urusel nyliberal skitpolitik som kommer drivas och genomföras de närmsta åren.

För övrigt gick det skitdåligt i På spåret idag. Vill inte ens säga vad jag fick för poäng. Dock smått skandalöst när de åker till Pakistan att musikfrågan inte är Nusrat Fateh Ali Kahn. Ville ju glänsa med den enda pakistanska artist jag känner till...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home