Thursday, January 17, 2019

Tråkig historia

Så Ekarv lämnar alltså BIK. Tråkigt. Framförallt såklart att han aldrig riktigt fick det att lossna. Eller fick en rejäl chans för den delen. Tycker ändå att han såg pigg ut i de matcher jag såg honom på slutet, med lite medstuds hade han absolut kunnat hängt dit ett par då.
Visst, jag var en smula frågande när värvningen presenterades i höstas. Det kändes spontant inte som den värvning man väntat på när det pratats om att landa spets för de inswishade pengarna. Men samtidigt kändes det lite som vad som kommit att kallas en BIK-värvning. En lovande spelare som kört fast en smula, som får en nytändning och får spelet att falla på plats när han kommer hit. Synd att det inte blev så. Hade han fått saker och ting att stämma hade han kunnat bli en riktig joker i leken såhär i sluttampen av säsongen. Tråkigt för honom också såklart. Får hoppas att han får det att lossna i det lag han hamnar i nu. Fast kanske inte i eventuella matcher mot just BIK förstås...

Med Foppa borta pga skada ytterligare en tid känns det väl dock som att det skulle behöva komma in en forward till i truppen när Ekarv lämnar. Blir lite tunt annars. Särskilt om Axel missar fler matchen än den igår. Junioren som tog hans plats (ber om ursäkt för att jag oartigt nog glömt namnet) gjorde det i och för sig bra, men det kan ju vara bra att ha en extraspelare på bänken också. Och att förlita sig på en junior med bara ett fåtal seniormatcher under bältet i det här skedet av säsongen, det känns med all respekt en smula våghalsigt. Nåväl, det lär väl bli som det blir. Förhoppningsvis är både Axel och Foppa tillbaka inom en inte alltför avlägsen framtid, och då blir väl problemet istället vem som ska vara 13:e.

Min dag i övrigt? Rätt lugn och vanligt. Stundtals grymt halt när jag var ute på promenad. Mer eller mindre blankis på sina ställen. Skulle titta på dagens avsnitt av Sveriges Mästerkock i eftermiddags, men det var inte publicerat än så "råkade" binga hela säsongen av Dips istället. Klart rolig serie.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home